Wat doen we voor u?

Hypotheken

Als erkend hypotheekadviseur kunnen wij de financiering van uw woning vormgeven in een geruststellende gedachte. Maatwerk afgestemd op uw wensen. Kortom: Uw droomhuis is onze financiële uitdaging.

Verzekeringen

Voortman Assurantiën bemiddelt in schade- en levensverzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. Uit het brede scala van verzekeringsproducten selecteren wij voor u de verzekeringsoplossing welke het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

Financieringen

Een andere auto, een nieuwe caravan of een financiële tegenvaller waar u net even geen rekening mee heeft gehouden. Er kunnen zich situaties voordoen waar u net even iets extra’s nodig heeft. Uiteraard kunt u ook dan een beroep op ons doen, wij adviseren u een passende financiering waar u niet wakker van hoeft te liggen.

Pensioenen

Werken is leuk maar vrije tijd is nog veel leuker. Neemt niet weg dat vrije tijd duur kan zijn. Samen met u kijken we niet alleen naar uw huidige financiële situatie maar ook naar uw toekomst, zodat uw welverdiende oude dag geen financiële tegenvaller wordt.

I.v.m. toegenomen regelgeving sinds 1 januari 2012  en de complexiteit van pensioenen, doen wij deze advisering in samenwerking met een gespecialiseerd pensioenbureau.

Onroerend goed - Belastingzaken

Uiteraard hebben wij op deze vakgebieden ook de nodige kennis in huis. Neemt niet weg dat dit disciplines zijn waarin wij niet gespecialiseerd zijn. Hiervoor hebben wij een nauwe samenwerking met Freddie Bolink Makelaars en de Excellent Adviesgroep (boekhouding, salarisadministratie en belastingzaken).